• Acasa
  • Plată și livrare

Plată și livrare

 

Produsele comandate prin intermediul site-ului DERMIS.RO se livrează cu firmă de curierat la sediul Urgent Cargus sau la o altă adresă pentru care optați dv.

Valoarea livrării:
- Valoarea livrării produsului/produselor, comandate prin intermediul site-ului DERMIS.RO, până la valoarea de 150 lei, se plătește  de către client.
- Orice comandă făcută prin site-ul DERMIS.RO în valoare de peste 150 de lei se livrează  gratuit la o adresă sau la un sediu Urgent Cargus indicat.
- Plățile pentru un produs / produse în valoare de peste de 5000 lei vor trebui efectuate prin transfer bancar în contul bancar al firmei, indicat mai jos.

Date bancare: 

IBAN: RO53 BREL 0006 0000 5037 0100
Cod SWIFT:
BRELROBUXXX
BANCA:
LIBRA INTERNET BANK
Titular cont:
Dermis Ltd
Adresa:
Cladirea Phoenix Tower: Calea Vitan, Nr.6-6A, Sector 3, Bucuresti

Valoarea livrării produsului / produselor sub 150 de lei depinde de localitate, de adresa indicată de dumneavoastră, de greutatea produsului / greutatea totală a produselor și de modul în care produsul este plătit. După  comandă, veți primi informații despre valoarea livrării, la adresa de e-mail indicată sau printr-o convorbire telefonică cu un angajat al nostru.

 Pentru a vă lua legătura cu dvs. la telefon și pentru livrarea produselor, vom folosi datele de contact pe care dvs. le-ați furnizat pentru comandă.